Welkom op de website van onze Field Spaniel kennel 'Lot of Field's'.

In 2019 is de kennelnaam geregistreerd door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, op naam van Mariska Vijvers - Roosink. De passie voor fokken is al heel lang aanwezig en nu ik in het bezit ben van een prachtige Field dame uit de juiste lijnen, hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het ras.

 

Just June of the Fields Society, hier in huis bekend als Lot, is geboren op 11 augustus 2017 bij Ellen Canta – Zintel. Dat zij mij deze hond heeft toevertrouwd is van grote betekenis. Lot was als pup al een belofte voor de toekomst.

 

Zonder mijn man Timo was bovenstaande onmogelijk geweest. Hij is mijn steun en toeverlaat en helpt met de dagelijkse verzorging van de honden en de pups. Daarnaast brengt hij de honden op de show voor. Samen halen we enorm veel plezier uit deze hobby. 

Via het menu in de bovenste balk komt u op diverse pagina's.

 

Field Spaniel

Contact 

 

Wij willen graag iedereen vertellen hoe geweldig de Field Spaniel is, dus neem gerust contact op via de mail; mvijvers@gmail.com.

 

Om nog meer over het ras te weten te komen wordt dan lid van de rasvereniging, Field Spaniel Club Nederland - www.fieldspaniel.nl. De wachtlijst wordt ook via de rasvereniging beheert.

 

Daarnaast is er in 2018 een prachtig boek uitgekomen, geschreven door Ellen Canta. Zij fokt al 40 jaar Fields en heeft deze passie in een fantastisch naslagwerk beschreven. 

 

Geïntresseerd in een pup? Laat u dan op de wachtlijst plaatsen van de vereniging - www.fieldspaniel.nl 

Lot of Field's 

Field Spaniel kennel 

De Field Spaniel is een bijzonder ras, je ziet ze niet zo heel veel. Juist omdat je ze niet veel ziet is er geen tweedeling in het ras. Dit wil zeggen dat er geen show- of jachtlijn is. Een goed gefokte Field presteert in de ring net zo goed als in het veld en vice versa. Dit heeft mij juist zo aangetrokken in het ras. De uitspraak ‘Fit for Function’ is dan ook heel goed toepasbaar op de Field.

Lieve en makkelijke honden in de omgang en soms een sterke eigen wil. Een ras dat door ons in het hart is gesloten.

.

Welkom