Field Spaniel

 

NL. CH. Just June of the Fields Society

Zo bijzonder... een beetje een diva maar goud eerlijk. Een hond die je onmiddelijk in het hart sluit. Geboren uit Faith for Ever of the Fields Society (Fonne) en Dolce Diva of the Fields Society (Saar). Als knapste meisje uit het nest aan ons toevertrouwd, als start van een nieuwe kennel. We hebben haar LOT gedoopt. Een Lot uit de loterij dat wij haar mogen hebben én ze blijkt het winnende lot te zijn. 

Ze was pas 10 maanden oud toen ze op de Kampioenschapsclubmatch van de FSCN gekozen werd als Beste van de Show. 36 Fields in totaal, daar werd ze de beste van! Onvoorstelbaar...

 

19 maanden oud, ze mag voor het eerst verschijnen op het prestieuze groene tapijt van de Crufts. Als een ware diva showt ze zich zelf alsof ze nooit anders doet, begeleidt door Timo die evenzo de hond voorbrengt alsof hij een prof is. 

Dáár, waar het er echt toe doet, wint zij de verkiezing Beste Teef. In totaal zijn er 56 Fields en zij verslaat alle teven. Voor Ellen en Carel een bekroning op het 40 jaar fokken van dit ras. Voor ons een eer om haar als eerste Field te mogen hebben.

 

Dat Field Spaniels een goede neus hebben, is een bekend fenomeen. Daarom doe ik samen met Lot aan ‘praktijkspeuren’. Het uitwerken van een geur en uiteindelijk vinden van de persoon is ontzettend leuk om te doen en voor Lot een absoluut grote beloning. Daarnaast vind ze balans en coördinatie oefeningen fantastisch om te doen.

 

Lot draagt officieel de volgende titels; Clubwinnaar '18, Nederlands Jeugd Kampioen, Winster '18, Jeugdwinster'18, Benelux Winner en Nederlands Kampioen